Healing

Healing i Århus og østjylland

Healing er en gammel behandlingsform som formodes, at have eksisteret til alle tider og overalt i verden. At heale betyder at helbrede og skabe balance ved hjælp af energi.

Man bringer mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, psykisk og åndeligt.

Healingen foregår ved, at man med intentionen om at ville hjælpe, bliver en kanal for en helbredende energi.

Når et område hos en person er i ubalance er det, som oftest fordi energien ikke flyder optimalt i området og derved påvirker hele kroppens balance.

Jeg skaber en kontakt til din sjæl/ånd, fordi det er her alle svarene om dig er tilgængelige. Så snart den dør er åben vil det være lettere for dig, at forstå dit liv og det du oplever og derved målrette dig til det du gerne vil lære/udføre/være i dette liv.

Ofte oplever jeg det, som en kanalisering af en udefra kommende energi, som strømmer til mig gennem mit hoved og ud i mine hænder. Jeg bevæger eller holder som oftest mine hænder lige udenfor kroppen, her kan jeg bedst mærke ubalancerne. Nogle gange bliver jeg guidet og får beskeder eller billeder af ting, som efter healingen kan hjælpe klienten.

Healing kan anvendes, som en akut lindring på et problem eller som en tilstand af velvære, ikke ulig massagens. Men den kan også bruges, som et længerevarende personligt udviklingsforløb. Som klient skal du ikke gøre andet end, at slappe af og mærke efter hvad der sker i din krop. Jeg vil før healingen tage en lille snak med dig om hvorfor du er kommet og efter healingen vil vi tale lidt om både dine og mine oplevelser.

Jeg stiller ingen diagnoser.

Hvis du aflyser din session, beder jeg dig gøre det minimum 48 timer før den aftalte tid, så en anden har mulighed for at få din aftale.
Ved aflysning mindre end 48 timer før aftalen, eller ved udeblivelse uanset grund, bedes du betale 50% af sessionens pris.

Du kan betale kontant eller via MobilePay.

Ønsker du at indgå i et længerevarende forløb, er du velkommen til, at ringe for at få et uforpligtende tilbud.

 

Comments are closed.