Healings massage

Healings massage

Berøring er en velkendt helbredelses form og blandet sammen med de healende energier fra noget som er større end os, kan man nå dybt ind i både krop og sjæl.

Healings massagen er en blid form for massage, som kombinerer det spirituelle og det kropslige.  Healings massagen løsner spændingerne, men den går også ind og healer din sjæl hvor der er mest brug for det i nuet, så du fremover kan leve med færre spændinger i kroppen. Der kan opstå en øget følelse af kropskontakt, hvor sindet falder til ro og klarheden øges.

Mange oplever at hvile mere i sig selv efter, at have modtaget en healingsmassage og får mere energi og overskud i hverdagen, hvorved stress og sygdom forebygges.

Berøring skaber bevidsthed i kroppen, som skaber fysiske og psykiske forandringer. Berøringer stimulere sanser, nerver, hjernecentre og hjertecentret. Behandlingen stimulere sammenhængen mellem følelser, tanker og en højere bevidsthed.

Jeg bruger en dejlig økologisk massage olie.

massage med ramme

Jeg tager ud og giver healingsmassage i firmaer.

I kan booke mig for en halv eller en hel dag, en gang om ugen, en gang om måneden o.l.

Men ring på 24 27 07 03 og vi kan få lavet en aftale.

 

Hvis du aflyser din session, beder jeg dig gøre det minimum 48 timer før den aftalte tid, så en anden har mulighed for at få din aftale.
Ved aflysning mindre end 48 timer før aftalen, eller ved udeblivelse uanset grund, bedes du betale 50% af sessionens pris.

Du kan betale kontant eller via MobilePay.

Ønsker du at indgå i et længerevarende forløb, er du velkommen til, at ringe for at få et uforpligtende tilbud.

Comments are closed.