JUST BE ………………

Vågnede kl 3 i nat og vendte lige så langsom tilbage til den vågne tilstand, mens jeg forsøge at få det helt på plads som jeg havde fået vist og sanset.

Jeg vågnede med ordene: “Just be“, som blev gentaget i mig igen og igen som et mantra.

Hvad mente de med det? Jeg huskede tilbage og så det hav af mennesker og de sansninger der var fuldt med omkring dem. Mennesker, som jeg i min sansning havde oplevet som fuldstændige vidunderlige rene og smukke.

Jeg havde oplevet hver enkelt person i deres “Just be” tilstand, havde sanset den fuldkommen rene tilstand og den energi sammensætning det enkelte individ indeholdte – de var meget forskellige, havde hver især en krystalklar energiformidling at overbringe til jorden. Når denne registrering var helt på plads for mit jeg’s  vedkommende, så jeg hvordan de agerede lige nu og her på jorden, med den indvikling de var havnet  i, og jeg forstod og sansede hvem de var bagved dette slør og hvad det var de skulle formidle hernede.

På et tidspunkt ser jeg først lidt sløret en kvinde og mærker hendes energi og jeg bliver fuldstændig overvældet af taknemmelighed, for det er så smuk og klar en Maria energi. Mit personlige jeg svælger lidt rundt i denne flødesovs af smuk, smuk energi og jeg ved, at nu er jeg så parat til at se den inkarnerede personlighed og bliver meget overrasket over, at se en af mine kære og undre mig først lidt. Så begynder jeg, at lede i hendes inkarnerede jeg for, at finde den energi jeg lige har oplevet og kan så skimte den bagved, godt gemt væk. Og tænker åh hvor dejligt, sikke en smuk energi at inkarnere med.

Og så ser jeg videre på disse just be energier og ser deres todeling – så smukt og lærerigt.

Ikke nogen ny lærering, for har jo vidst det længe med mit hoved, men her fik jeg serverede en så smuk sansning i det også – så mon ikke den er kommet lidt mere på plads i mit jordiske legeme :-)) Blev opmærksom på, at når vi befandt os i denne just be energi, så var  vi  jo bare, uden at gøre os umage, forestille os e.l. Egoet blev givet fri, og blev befriet ved at se bagved.
Livet bag livet får nu en ny betydning:-)

Smuk og sanselig dag til jer

Kristine Gade Hansen

This entry was posted in Blandet ...., Tanker and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *