Healingens sprog …

Jeg blev i dag opfordret til at klarlægge healingens sprog. Fik at vide, det er jo bare er lidt ligesom italiensk, det skal bare kategoriseret og sættes i system.

Men det er jo umuligt, sagde jeg, det er alt for mangfoldigt. Du kan ikke give en eksakt oplevelse energimæssigt af f.eks.et dårligt knæ, det kommer an på hvorfor det dårlige knæ er opstået og hvem dette knæ sidder på og ikke mindst hvilken læring/budskab det bringer med sig.

Jamen lød det fra min samtalepartner, du har jo lige siddet og beskrevet former, strukturer og farver på en oplevelse. Så start fra en ende med kategoriseringen.

Tja … og det vil så tage en uendelighed, for hver gang noget er sandt, så skifter energien i os, rundt om os og for os.

– Så det kan kun være indlevelsen og nærværet i ‘øjeblikket’ vi skal forholde os til.

Men jeg kunne se en pointe, det er vildt interessant i min verden hvordan energi føles, fornemmes, ser ud og hvordan den bevæger sig med og i vores tanker.

Hvis man skærer helt ind til benet, så findes der ikke sygdom. Sikke en påstand og den er på sin vis heller ikke sand. For vi bliver jo syge og oplever smerte og tab. Og påstanden holder også kun hvis man ser tilværelsen helt fra oven og jeg kender endnu ikke et menneske som har den evne endnu. – Men i princippet er det sandt 🙂

Vores tanker er virkelig en force og også en hæmsko. De skaber vores hverdag mere end vi kan forstille os.

F. eks arbejder jeg med hjerneskadet børn og i min verden har vi også der meget, at lære endnu omkring energi og tanker.

Forstil dig dette barn som får en diagnose, ”hjerneskadet”. Denne diagnose bliver indtaget i alle omkring barnet. Barnet kan i sig selv fysisk mærke nogle forandringer ind i mellem når forbindelser til hjerne går i ’pause’ eller ’speed mode’. Familien omkring barnet får denne kodning, at der er noget galt med barnet (hvad der jo også er) men hver eneste dag, hver eneste minut er dette et fakta for familien og dermed barnet. Barnet kommer i en speciel institution, også her er der et personale som er trænet efter alle vores bedste overbevisninger i, hvordan man håndtager et barn med hjerneskade. Barnet er nu her også  omgivet af  en dyb tankemæssig overbevisning om alt det, som det IKKE kan. Ind imellem ser det sit snit til at være sig selv, når f.eks. børnehaven er ude og gå tur og barnet drøner af sted vifter med armene, hopper op og ned, i det håb og den forløsning der er i et øjeblik et være i friheden. Og barnet bliver nu endnu mere overvåget og måske også medicineret for nu er den jo helt galt.

FRIHED.

Engang imellem møder barnet nogle personer som ikke ved noget om barnet tilstand, for det kan ikke ses i det ydre, og barnet bliver for en stund givet frit og anerkendelsen for den sjæl som det indeholder og barnets jeg bliver indtaget og lyksaliggjort.

Prøv f.eks. at se på dig selv, vi har jo alle nogle mangler eller ting vi ikke er så gode til. F.eks. har jeg så længe jeg kan huske været vandskræk. Hvis jeg lige meget hvor jeg var på et hvilket som helst tidspunkt på døgnet bliv mindet om denne ’mangel’ ville den klart blive forstørret i mig og til sidst ville jeg måske slet ikke turde børste mine tænder, af bare skræk for at få vand på mig.

Hvis man vender tingene, ser på alt det positive. Vi er jo i dag kommet så langt også i videnskaben, at vi ved hvad positiv suggestion betyder. Forsøg er lavet med f.eks en lam arm som bliver set i et spejl ………….. nå, det vender jeg tilbage til – for det handlede jo i første omgang om den kategorisering 🙂

Jeg havde en klient den anden dag, som er meget glad for de her magnet tæpper og ville høre om det var i orden den var tændt, mens jeg gav healing.

Har prøvet det før hvor det var okay. Men det var en anden slags magnet tæppe denne gang, sådan en slags som kun lå i lænden og ryg området. Jeg gik i gang med healingen, men da jeg kom ned hvor ’tæppet’ lå, skulle jeg bruge noget energi på at skille de forskellige energifrekvenser fra hinanden. Det var ret tydeligt hvilke der ikke tilhøre min klient og hvilke der kom fra tæppet.

Disse energier/frekvenser blev i mig oplevet som hårde, store, firkantet og sådan en sekskantet kubeforme som hos bierne og egentlig ret ’klumrede’. Så jeg frasorterede dem for at nå ned til min klient og arbejde med det som var der.

Vi talte lidt om oplevelsen efterfølgende og han notere at de blev af tæppe producenten beskrevet som firkantede og kubeformede.

Selvfølgelig en dejlig bekræftelse, (undre mig stadig over vi som menneske er så glade for det :-)) Men det gav mig som nævnt også tanker omkring healingen sprog. Formere, strukturen, farver. Altså også bølgefrekvenser, men lige i dette nu er det den specifikke form der interessere mig.

Lidt ligesom vi i kemi får fortalt hvordan molekylet for vand ser ud H20, 2 hydrogen og en oxygen.

Kan man kategorisere healing på den måde. Jeg tror det og det kunne være et vildt interessant arbejde som ville tage rigtig LANG tid 🙂

Af: Kristine Gade Hansen

This entry was posted in Blandet ...., Healing, Tanker. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *