Healing – hvad er healing …

       Healing – hvad er healing 

Når man sådan skal forsøge at forklare healing kan det godt i første omgang virke lidt svært, for det er hverken enkelt eller logisk og så er det ofte omgivet af mystik.

Jo mere jeg selv ved om healing jo mere mangfoldigt bliver det samtidig med at det bliver mere enkelt.

HEALING BETYDER AT GØRE HEL.

Og hvordan gør man så hel. Den mest kendt er nok håndspålæggelse og er den form de fleste begynder med. Men der findes også fjernhealing hvor man ikke behøver at være i samme rum som personen der skal heales og så kan man også med stor held heale i vores energi legemer, vores aura hvor man ikke berøre det fysiske legeme men undersøger energi legemerne for huller og bumpler.

Det er ofte en overførsel af energi og denne højere energi er en del af os alle. Så derved indeholder vi også alle selvhelbredende krafter, f.eks kan sår hele sig selv, antistoffer kan gå til angreb på virus og bakterier, men nogle gange har man brug for at få lidt hjælp.

Nogle har bare letter ved at overføre den end andre, ligesom alle kan spille på klaver, det lyder bare ikke nødvendigvis lige smukt fra alles hænder.  Healing kan også optræde ved bevidstgørelse og samtale.

Kroppen betragtes af healeren som et energisystem som er i konstant forandring. Energien kan overføres fra healeren selv eller man kan være en kanal for en udefra kommende energi, som nogle sætter navn på, f.eks. Gud, altet, en  højere bevidsthed, Kristus, næstekærlighed osv. alt efter healerens livsopfattelse.

For mig at se er det klart at anbefale, at man er en kanal for energien og at man så vidt muligt træder til side med det jeg og ego man indeholder. Min oplevelser er, at det er her der sker noget helt specielt. Dette kræver lidt vejledning og bevidstgørelse i healeren.

This entry was posted in Blandet ...., Healing, Tanker. Bookmark the permalink.

2 Responses to Healing – hvad er healing …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *