Naiya

Naiya behandling

En Naiya behandling er en wellness og enorm sansenydelses behandling som går ind og berører og vækker enhver celle i din krop.

Du vil opleve en guidet rejse ind i dybet af din sjæl, hvor din naturlige energi vil brede sig og bevæge sig frit og harmonisk.

Du vil efterfølgende føle dig dybt afspændt, din sensitivitet vil være dybere og du vil føle dig fornyet og samtidig fuld af energi og meget mere sanselig.

En oplevelse og nydelse som er uforglemmelig.

Under behandlingen vil du bliver berørt med skiftevis blide, intime, nænsomme og sanselige berøringer og strøg, samtidig med at Naiya energien vil guide mig i min indføling med dig og dine behov.

Berøring skaber bevidsthed i kroppen, som skaber fysiske og psykiske forandringer. Berøringer stimulere sanser, nerver, hjernecentre og hjertecentret. Naiya behandlingen stimulere sammenhængen mellem følelser, tanker og en højere bevidsthed.

Den menneskelige berøring er den lydløse dør til dit hjerte og til løsning af mange udfordringer.

Rent praktisk foregår det sådan at man ligger uden tøj, ligesom ved en massage. Lidt afhængig af ens blufærdighed har man underbukser på eller ej, men jeg anbefaler at man er nøgen. Og så er der blide og sensitive berøringer af koppen alle steder fra hoved til tå.

Behandlingen er god til at komme tilbage og mærke sin krop. I vores samfund bruger vi meget hovedet og intellektet, så derfor er en opmærksomhed på kroppen god at huske.
Kroppen er udstyret med nogle fantastiske egenskaber i form af vores sanser, jeg tror at de er meget vigtig at huske dem for at være et helt menneske.
Behandlingen har vist sig god til kræftpatienter eller mennesker, som har været længe i vores behandlingsystemer, til mennesker som er single eller har behov for bare, at tage imod uden at skulle tænke på, at give igen – både mænd som kvinder.
Ps. Af erfaring bliver jeg nød til, at pointere, der gives Ikke massage af penis! 

abstract blue nature flowers macro sammensat

Hvis du aflyser din session, beder jeg dig gøre det minimum 48 timer før den aftalte tid, så en anden har mulighed for at få din aftale.
Ved aflysning mindre end 48 timer før aftalen, eller ved udeblivelse uanset grund, bedes du betale 50% af sessionens pris.

Du kan betale kontant eller via MobilePay.

Ønsker du at indgå i et længerevarende forløb, er du velkommen til, at ringe for at få et uforpligtende tilbud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *